Bereiding
- Was de asperges en snijd het harde stuk van de onderkant af. Kook de asperges in ruim water 6 minuten.
-
Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat goed afkoelen.
-
Pel het ei en snijd klein.
-
Maak van het ei met de azijn, mosterd, olie en wat water een saus.
-
Snijd de asperges in stukken en meng de saus erdoor.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met wat peper. Bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Was de waterkers. Leg de waterkers op een schaal en schep de asperges erop.
-
Neem het vlees uit de pan. Schenk het water in de pan en breng dit aan de kook. Roer de jus goed los en breng op smaak met wat peper.
- Serveer de jus bij de aardappelen met het vlees en de aspergesalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.