Bereiding
            
                - Was de asperges en snijd het harde stuk van de onderkant af. Kook de asperges in ruim water 6 minuten.
- 
Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat goed afkoelen.
- 
Pel het ei en snijd klein.
- 
Maak van het ei met de azijn, mosterd, olie en wat water een saus. 
- 
Snijd de asperges in stukken en meng de saus erdoor.
- 
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Bestrooi het vlees met wat peper. Bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten gaar en lichtbruin.
- 
Was de waterkers. Leg de waterkers op een schaal en schep de asperges erop.
- 
Neem het vlees uit de pan. Schenk het water in de pan en breng dit aan de kook. Roer de jus goed los en breng op smaak met wat peper. 
- Serveer de jus bij de aardappelen met het vlees en de aspergesalade.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.