Bereiding
            
                - Was de tomaten en snijd ze in plakken.
- 
Was de aubergine en snijd de steelaanzet en het uiteinde eraf. 
- 
Snijd de aubergine in 12 gelijke plakken.
- 
Warm de grill voor. 
- 
Bestrijk de plakken aubergine met wat olie. Laat de aubergine onder de grill in 6 minuten gaar worden. 
- 
Laat de plakken tomaat ook onder de grill zacht worden.
- 
Snijd de korsten van het brood. Laat het brood met 4 eetlepels water zacht worden. 
- 
Was de blaadjes koriander. Houd een paar blaadjes achter voor garnering.
- 
Maal de rest van de koriander, de walnoten en het schoongemaakte teentje knoflook met een staafmixer of in de keukenmachine grof. 
- 
Voeg het geweekte brood, de gemalen komijn en de harissa toe en maal het tot een grove puree. 
- 
Maak dit op smaak met wat citroensap.
- 
Leg op 4 borden een plak aubergine en verdeel het walnotenmengsel erover. 
- 
Leg er weer een plak aubergine op met daarop een plak tomaat. 
- 
Strooi er wat kaneel over en dek dit af met een plak aubergine. 
- 
Verdeel de geitenkaas erover en laat de kaas onder de hete grill een beetje smelten.
- 
Garneer de borden met een plak tomaat en een blaadje koriander.
- 
Geef de auberginetaartjes warm of op kamertemperatuur.
 
        
        
		
            Variaties
            
                In plaats van 1 theelepel harissa kun je ook ½ theelepel paprikapoeder en ½ theelepel chilipoeder gebruiken.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.