Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met wat peper en paprikapoeder.
-
Bak het vlees in de helft van de margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd eventueel de houtige uiteinden van de bimi en was de groente.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Kook de bimi 3 minuten in weinig water.
-
Bak de champignons met de ui op hoog vuur in de rest van de margarine.
-
Warm de uitgelekte bimi kort mee en breng de groente op smaak met een beetje peper of paprikapoeder. Serveer de aardappelen en het vlees erbij.
Variaties
Ook lekker met broccoli.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.