Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
- 
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
- 
Smoor de uienringen in 1 eetlepel margarine in 10 minuten zacht.
- 
Boen een sinaasappel goed schoon en rasp het buitenste van de schil. Pers de sinaasappels uit.
- 
Snijd het stukje peper en de knoflook fijn.
- 
Breng het sinaasappelsap met de peper, de knoflook en de geraspte sinaasappelschil aan de kook.
- 
Roer de maïzena met een lepel water glad en roer dit door het sinaasappelsap.
- 
Kook de sinaasappelsaus een paar minuten zacht.
- 
Bestrooi de tartaartjes met peper en bak ze in de rest van de margarine in 6-8 minuten bruin.
- 
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
- 
Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 minuten gaar.
- 
Giet de broccoli af en schep het sinaasappelsausje erdoor. 
- 
Schep de uienringen op de tartaar en serveer dit met de aardappelen en de broccoli.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.