Bereiding
- Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Pel de sjalot en de knoflook en snijd ze klein.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
-
Snijd het vlees in dunne reepjes.
-
Bak het vlees al omscheppend in de margarine bruin.
-
Bak de sjalot, de knoflook en de kerrie mee.
-
Voeg de stukjes tomaat, de broccoli en de kokosmelk toe en stoof de broccoli gaar.
-
Breng het water aan de kook.
-
Doe de couscous in een schaal en schenk het water erbij. Roer goed los en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de couscous op smaak met de olijfolie en royaal ras el hanout en serveer het broccolimengsel erbij.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.