Bereiding
- Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Verwarm de olie en bak hierin de aubergine en ui zacht en gaar.
-
Pers de knoflook erboven uit.
-
Roer de tomatenpuree erdoor en bak kort mee.
- Was de koriander, voeg toe en neem de pan van de warmtebron.
-
Pureer het mengsel met een staafmixer of in een keukenmachine grof.
-
Laat afkoelen en breng op smaak met peper en kaneel.
-
Snijd het brood horizontaal doormidden en bestrijk de snijkant met de auberginepuree.
- Snijd elke helft vervolgens in 10 punten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.