Bereiding
            
                - Maak de paprika schoon en snijd in smalle ringen.
- 
Verwarm de helft van de margarine en smoor hierin de paprika in een paar minuten zacht. Neem uit de pan.
- 
Steek met een klein glas een rondje van 6 cm uit het brood. Besmeer het brood aan beide kanten met de rest van de margarine. 
- 
Bak het brood aan één kant krokant en lichtbruin. 
- 
Keer het brood en breek de eieren in de holtes. Bak het brood met ei met een deksel op de pan in 6 minuten gaar.
- 
Was de bieslook en hak klein.
- 
Leg het brood op borden. Strooi de bieslook erover en serveer de paprikaringen en de rondjes brood erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.