Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Snijd het stokbrood in dikke sneetjes, maar snijd het niet helemaal tot onderaan door.
-
Was de tomaten. Snijd de tomaten in plakjes.
-
Snijd de plakjes kaas in vieren.
-
Was de basilicum en dep goed droog.
-
Leg in iedere opening een kwart plakje kaas, een plakje tomaat en een blaadje basilicum.
-
Schuif het brood in de oven en bak deze ongeveer 10 minuten tot de kaas gesmolten is.
Variaties
Vervang de kaas, tomaat en basilicum eventueel door paprika, uienringen en mozzarella.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 3 dagen houdbaar.