Bereiding
- Kook de rijst volgens
de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de paksoi schoon. Snijd in de lengte in 4 stukken en bestrijk met de olie.
-
Maak de peper schoon. Snijd de helft van de peper in smalle reepjes.
-
Grill de paksoi en peper in een grillpan in een paar minuten gaar.
-
Was de radijsjes en snijd in vieren.
-
Spoel de lupinebonen in
een zeef af en laat uitlekken.
-
Schil de gember en snijd klein.
-
Snijd de rest van de peper klein.
- Maak een dressing van de pindakaas, melk, gember, peper en het citroensap.
-
Hak de pinda’s grof.
-
Was de koriander en snijd
klein.
- Schep de rijst in een kom. Schep de groente en lupinebonen erop.
-
Schenk de pindadressing
erover. Garneer met de pinda’s en koriander.
Variaties
Je kunt in plaats van halfvolle melk ook verrijkte sojadrink gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.