Bereiding
            
                - Kook de rijst volgens
de aanwijzingen op de verpakking.
 - 
Maak de paksoi schoon. Snijd in de lengte in 4 stukken en bestrijk met de olie. 
 - 
Maak de peper schoon. Snijd de helft van de peper in smalle reepjes. 
 - 
Grill de paksoi en peper in een grillpan in een paar minuten gaar. 
 - 
Was de radijsjes en snijd in vieren.
 - 
Spoel de lupinebonen in
een zeef af en laat uitlekken.
 - 
Schil de gember en snijd klein.
 - 
Snijd de rest van de peper klein.
 - Maak een dressing van de pindakaas, melk, gember, peper en het citroensap.
 - 
Hak de pinda’s grof.
 - 
Was de koriander en snijd
klein.
 - Schep de rijst in een kom. Schep de groente en lupinebonen erop. 
 - 
Schenk de pindadressing
erover. Garneer met de pinda’s en koriander.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Je kunt in plaats van halfvolle melk ook verrijkte sojadrink gebruiken.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.