Bereiding
            
                - Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de ui en knoflook in snippers, de paprika in blokjes en de bleekselderij in boogjes.
 - 
Verwarm de olie en bak hierin het gehakt al roerend gaar en rul.  
 - Bak de ui, knoflook en tomatenpuree kort mee.
 - 
Bak de paprika en bleekselderij een paar minuten mee. 
 - 
Voeg de tomatenblokjes toe en laat dit 5 minuten sudderen.
 - 
Spoel de bruine bonen af. 
 - 
Meng de bruine bonen door het groente-gehaktmengsel en warm dit goed door.
 - 
Was de koriander en snijd klein.
 - Breng de chili op smaak met paprikapoeder en chilipoeder. Strooi de koriander erover.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Rundergehakt kun je vervangen door vegetarisch rulgehakt.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.