Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Was de paprika en snijd in kleine stukjes.
-
Was de maiskolf en kook in weinig water in 10-15 minuten gaar.
-
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui glazig.
-
Bak de knoflook en de paprika mee.
-
Voeg de komijn, kaneel, de cayennepeper, het korianderpoeder, paprikapoeder en de tomatenblokjes toe.
-
Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Voeg de kidneybonen toe en warm het geheel nog een paar minuten door.
-
Serveer de chili met de rijst en de mais.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.