Bereiding
            
                - Snijd de tofu in blokjes. 
 - 
Meng de sojasaus erdoor en laat dit afgedekt in de koelkast een uur marineren.
 - 
Breng het water met het stukje bouillontablet en gedroogd zeewier tegen de kook aan. Laat het 15 minuten weken tot het zacht is.
 - 
Verwijder het stukje zeewier.
 - 
Schil de gember en rasp fijn. 
 - Was de groente. 
 - 
Snijd de paprika's in blokjes, de bleekselderij in boogjes en de prei in ringen.
 - 
Verwarm de olie en pers de knoflook erboven uit. 
 - 
Fruit de knoflook en de gember tot het gaat geuren. 
 - 
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. 
 - 
Voeg de paprika, bleekselderij en prei toe en laat de groente bijna gaar worden. 
 - 
Doe de tofu, mais en de noedels in de soep en laat dat gaar worden.
 - 
Druppel de sesamolie op de soep.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.