Bereiding
            
                - Maak de groente en knoflook schoon en snijd klein.
- 
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
- Bak de ui en de knoflook met het korianderzaad in de olie glazig.
- 
Voeg de aardappel en het water toe. Kook in 10 minuten gaar.
- 
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine. Roer er de savooiekool door en kook in een paar minuten gaar.
- 
Voeg de melk en de prei toe en breng de soep weer aan de kook.
- 
Verdeel de forel in stukjes en roer door de soep.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.