Bereiding
            
                - Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. 
- 
Was de courgettes en snijd ze in blokjes.
- 
Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
- 
Fruit de ui en de knoflook zacht in de olie. 
- 
Voeg de blokjes courgette, aardappel en wat peper toe en schenk er 250 ml water bij. 
- 
Breng dit aan de kook en laat de courgettes en aardappel in 10 minuten gaar worden.
- 
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Laat de soep weer heet worden.
- 
Snijd de zalm in reepjes. 
- 
Roer de zalm door de soep en maak de soep op smaak met dille. Geef er brood bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.