Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
- 
Pel de ui en snijd klein. 
- Bak de ui zacht in de margarine.
- Voeg de doperwten toe en stoof in een paar minuten gaar. 
- 
Meng de tomatenblokjes erdoor en breng op smaak met peper en tijm.
- 
Pel de eieren en snijd doormidden.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- 
Serveer de eieren en de aardappelpuree bij de groente.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.