Bereiding
- Maak een marinade van het citroensap, gerookt paprikapoeder en wat peper.
- Meng de marinade met de vleesreepjes en was je handen.
- Laat het vlees 20 minuten afgedekt in de koelkast marineren.
-
Was de komkommer en rasp fijn. Druk er wat vocht uit.
- Pel de knoflook en hak fijn.
-
Meng de komkommer met yoghurt en maak op smaak met de helft van de knoflook, wat peper en gemalen komijn.
-
Maak de rest van de groente schoon. Snijd de uien, paprika en tomaten in blokjes.
-
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
-
Verwarm de olie en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Bak de ui en de knoflook even mee.
- Voeg de paprika en tomaten toe en bak dit een paar minuten mee.
-
Meng de kidneybonen erdoor en warm het geheel goed door.
-
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul ze met het groente-vleesmengsel
- Garneer de wraps met de komkommer-yoghurtsaus en rol op.
Variaties
De komkommer-yoghurtsaus kun je vervangen door zelfgemaakte tzatziki.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.