Bereiding
- Doe het kikkererwtenmeel in een kom en maak een kuiltje in het midden.
-
Verwarm het water tot lauwwarm.
-
Giet het water en de olijfolie in het kuiltje. Roer vanuit het midden tot een glad beslag.
-
Dek de kom af en laat het beslag 1 uur op kamertemperatuur staan.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Was de rozemarijn en ris de naaldjes van de takjes.
-
Bestrijk een ovenvaste schaal met olie. Schenk het beslag erin.
- Strooi er wat rozemarijn over.
-
Bak de farinata in 20-25 minuten gaar en lichtbruin.
- Snijd in punten en garneer met de rest van de rozemarijn.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.