Bereiding
            
                - Schil de komkommer en snijd hem in blokjes. 
- 
Was de tomaten en snijd ze in blokjes. 
- 
Pel de ui en snijd hem klein. Snijd een stukje ui heel fijn.
- 
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
- 
Was de peterselie en knip het klein. 
- 
Meng de komkommer, tomaat, fijngesneden ui en peterselie en maak het op smaak met citroensap. Zet de salade even apart.
- 
Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met peper.
- 
Bak de kip in de hete olie bruin.
- 
Bak de rest van de ui en het komijnzaad kort mee.
- 
Voeg de paprika toe en stoof de kip in 8 minuten gaar.
- 
Serveer de kip en punten Turks brood bij de salade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.