Bereiding
- Schil de aardappelen, snijd in plakken en kook in weinig water in 5 minuten beetgaar.
- Maak de asperges schoon en snijd de onderkant eraf.
- Kook de asperges in weinig water in 3-5 minuten beetgaar en snijd in stukken.
-
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
-
Verwarm de margarine in een pan en bak de aardappelen hierin enkele minuten zacht.
-
Bak de prei kort mee.
-
Klop de eieren los met wat peper.
-
Los de bouillon op in een scheutje warm water en meng met de eieren.
-
Schenk dit over de aardappelen en leg de asperges erin.
-
Laat de frittata met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar worden.
-
Snijd de frittata in punten en serveer met het brood.
Variaties
Asperges zijn maar kort in het seizoen. Vervang de asperges buiten het seizoen door andere groente, bijvoorbeeld doperwten (vers of diepvries) of courgette. Kijk voor meer informatie over seizoensproducten op onze website.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.