Bereiding
            
                - Boen de sinaasappel goed schoon en snijd een dun stukje van de schil. Snijd dit in smalle reepjes.
- 
Pers de perssinaasappel uit. 
- 
Breng het sap met de reepjes sinaasappelschil, het kaneelstokje, de peperkorrels, de kruidnagel, de tijm en de suiker aan de kook. 
- 
Laat dit op laag vuur 5 minuten koken. 
- 
Doe de gewassen pruimen in de siroop en warm ze enkele minuten mee. 
- 
Schil de appel en de sinaasappel en snijd het fruit in blokjes. 
- 
Doe het fruit in de siroop en laat dit afkoelen. 
- 
Hak de walnoten grof en strooi ze erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.