Bereiding
- Boen de sinaasappel goed schoon en snijd een dun stukje van de schil. Snijd dit in smalle reepjes.
-
Pers de perssinaasappel uit.
-
Breng het sap met de reepjes sinaasappelschil, het kaneelstokje, de peperkorrels, de kruidnagel, de tijm en de suiker aan de kook.
-
Laat dit op laag vuur 5 minuten koken.
-
Doe de gewassen pruimen in de siroop en warm ze enkele minuten mee.
-
Schil de appel en de sinaasappel en snijd het fruit in blokjes.
-
Doe het fruit in de siroop en laat dit afkoelen.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.