Bereiding
- Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
-
Wrijf de eidooier fijn door een zeef.
- Klop dit met de olie, wat water, citroensap en peper tot een saus.
-
Hak het eiwit fijn.
- Rooster het brood lichtbruin. Snijd de knoflook doormidden en bestrijk daarmee de boterham.
-
Snijd het brood in blokjes.
-
Was de sla en scheur of snijd klein.
-
Schil de sinaasappel dik. Snijd in halve plakken.
-
Snijd de Jalapeñopeper in dunne schuine plakjes.
- Schep de sla, sinaasappel en Jalapeñopeper door elkaar. Verdeel het brood, de saus en het gehakte eiwit erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.