Bereiding
            
                - Maak de aardappelen goed schoon en kook ze in weinig water in 10 minuten gaar.
- 
Pel de uien en snijd ze in halve ringen. 
- 
Was de spinazie en laat uitlekken. 
- 
Maak de radijs en de tomaten schoon. Snijd de radijs in vieren en halveer de tomaatjes.
- 
Bak de uienringen in de helft van de olie zacht.
- 
Was de selderij en snijd klein. 
- 
Klop een dressing van de rest van de olie, een scheutje water, azijn, de mosterd en een deel van de selderij. 
- 
Bestrooi de tartaar met peper en bak ze in een hete pan in 6 minuten lichtbruin. 
- 
Meng de rest van de selderij en de helft van de gebakken uien door de aardappelen. 
- 
Schep de rest van de uien op de tartaar. 
- 
Meng de spinazie met de radijs, de tomaten en de dressing. Serveer de salade bij de aardappeltjes en de tartaar.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.