Bereiding
            
                - Maak de groente schoon. Snijd de venkel in dunne parten, de paprika in reepjes en de courgette en champignons in dunne plakken.  
- Verwarm de olie in een grillpan en gril de groente in een paar minuten gaar. 
- 
Laat de groente afkoelen en bestrooi met wat peper en tijm.
- 
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Bestrooi de vismoten met wat peper. Bak de vis in de hete margarine in 8 minuten gaar.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree. 
- Serveer de vis en de gegrilde groente bij de aardappelpuree.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.