Bereiding
- Verwarm de grill van de oven voor.
- Was de tomaten en snijd in plakken.
- Verdeel de tomaten in een ovenschaal en bak onder de hete grill 5 minuten.
- Maak de sardines schoon, bestrooi van binnen met wat peper en was je handen.
- Verdeel de vis over de tomaten en bak onder de hete grill in 5-10 minuten gaar en lichtbruin.
- Pel de knoflook en pers uit.
- Maak van de knoflook met de olie, Italiaanse kruiden en citroensap een marinade. Voeg eventueel een scheutje water toe.
- Druppel de marinade over de tomaten en sardines en serveer met het stokbrood.
Variaties
De Italiaanse kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.