Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de hamlapjes met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine bruin. Voeg 100 ml water toe en stoof het vlees in 20 minuten gaar.
-
Snijd de koolraap in plakken en schil ze. Snijd de koolraap in reepjes.
-
Kook de koolraap in weinig water in 10-15 minuten gaar. Laat de groente uitlekken.
-
Verwarm de olie in een grote koekenpan of braadpan en voeg de koolraap toe.
-
Meng de honing erdoor en roerbak de groente tot alles goed is gemengd en de honing gaat kleuren.
-
Stuif wat kaneel over de koolraap en geef de aardappelen en het vlees erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.