Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
- Laat
de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
-
Pel
de knoflook en pers boven de tofu uit. Voeg ook de helft van de gember
toe. Schep de blokjes om en laat op een koele plek marineren.
-
Pel de sjalot en snijd klein.
- Was de peper en snijd in smalle ringen.
-
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de tofu in de margarine lichtbruin.
-
Verwarm de olie in een grote pan en roerbak hierin de sjalot, peper en de rest van de gember.
-
Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot de groente is geslonken. Roerbak de spinazie in enkele minuten gaar. Giet het vocht af.
-
Breng de groente op smaak met de sojasaus. Serveer de noedels en de tofu erbij.
Variaties
Gebruik in plaats van spinazie boerenkool of paksoi.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gember:
Schil gember, snijd in plakjes of rasp klein. Verpak in kleine porties en vries in. Bewaar geraspte gember maximaal 12 maanden in de diepvries. Gember is ook lekker in thee.