Bereiding
            
                - Schil de gember en rasp fijn.
- Laat
       de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
- 
 
  
   Pel
       de knoflook en pers boven de tofu uit. Voeg ook de helft van de gember
       toe. Schep de blokjes om en laat op een koele plek marineren.
- 
Pel de sjalot en snijd klein.
- Was de peper en snijd in smalle ringen.
- 
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
- 
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Bak de tofu in de margarine lichtbruin.
- 
Verwarm de olie in een grote pan en roerbak hierin de sjalot, peper en de rest van de gember.
- 
Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot de groente is geslonken. Roerbak de spinazie in enkele minuten gaar. Giet het vocht af. 
- 
Breng de groente op smaak met de sojasaus. Serveer de noedels en de tofu erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Gebruik in plaats van spinazie boerenkool of paksoi. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.