Bereiding
- Rooster het sesamzaad in een droge pan goudgeel.
- Maak de spitskool schoon en snijd in smalle repen.
-
Pel de uien en snijd klein.
- Maak de rode peper schoon en snijd in reepjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd in vieren.
-
Spoel de linzen af en laat in een zeef uitlekken.
-
Hak de walnoten grof.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de helft van de ui glazig.
-
Roerbak de kool, peper en tomatenpuree enkele minuten mee.
-
Voeg het water toe en laat de kool met een deksel op de pan in 5 minuten gaar worden.
-
Bak de rest van de ui in de rest van de olie. Bak de champignons kort mee.
-
Voeg de linzen toe en warm ze mee.
-
Strooi het sesamzaad over de kool.
- Serveer de linzen erbij en strooi de walnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .