Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken. Maak er met azijn en dille een salade van.
-
Maak de prei en de broccoli schoon.
-
Snijd de prei in smalle ringen. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Maak de peper schoon. Verwijder de pitjes en snijd de peper in smalle ringetjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten beetgaar.
-
Snijd de vis in smalle repen.
-
Verwarm de olie in een braadpan of wok en bak hierin de vis aan alle kanten bruin. Bak de prei en de ringetjes peper even mee.
-
Voeg de broccoli toe en maak het geheel op smaak met de mosterd en wat citroensap.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Geef de aardappelpuree en de komkommersalade bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.