Bereiding
- Was de aardappelen en kook ze in weinig water 5 minuten. Laat ze uitlekken.
-
Snijd de bieten in parten. Meng er de helft van de olie door. Gril de parten bietjes in een grillpan 5-10 minuten tot ze wat kleuren.
- Snijd de sinaasappel en vang het sap op.
-
Maak een dressing van het sinaasappelsap, de piment en de rest van de olie.
- Was de sla en laat uitlekken.
-
Verdeel de sla met sinaasappel over een schaal en schep de bietjes erop. Druppel de dressing erover.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Bak de aardappelen in de hete margarine goudgeel.
-
Pel de eieren en halveer ze. Serveer de aardappelen met de eieren en de bietjessalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.