Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Boen de aardappelen schoon of schil ze. Snijd ze in gelijke stukken.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de bleekselderij en de prei in stukken en de pompoen in blokjes.
-
Verwijder het vliesje van de knoflook.
-
Meng de aardappelen en de groente met de helft van de olie, peper en tijm en doe dit op een bakplaat. Leg de teentjes knoflook ertussen.
-
Laat de groente met de aardappelen in 20-30 minuten gaar worden.
-
Dek eventueel af met aluminiumfolie als het te donker wordt.
-
Bestrooi de vleesreepjes met peper. Bak het vlees in de rest van de olie in 6 minuten gaar en bruin en geef ze bij de groente en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.