Bereiding
- Pel de knoflook en hak klein.
-
Schil de gember en snijd in dunne plakjes.
- Verkruimel de gedroogde peper.
-
Snijd het vlees in blokjes en was je handen.
-
Verwarm de olie en bak hierin het vlees lichtbruin en gaar.
-
Bak de gemalen citroengras, knoflook, gember en peper kort mee.
- Voeg het water, de sojasaus en vissaus toe. Breng alles aan de kook en doe een deksel op de pan. Stoof het vlees in 2 uur gaar.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de broccoli, snijd in stukjes en kook in weinig water in 4 minuten gaar.
- Serveer de rijst en broccoli bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.