Bereiding
- Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een saus van de yoghurt, tomatenketchup, de helft van de bieslook en peper.
-
Maak de ui en prei schoon. Snijd de ui fijn en de prei in ringen.
-
Was de tomaten en snijd doormidden.
- Breng de tomaten op smaak met azijn, de rest van de bieslook en wat peper. Zet dit apart.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
-
Fruit de ui en prei in de hete margarine zacht.
- Voeg de shoarmakruiden en tofu toe en bak lichtbruin.
- Was de sla en laat goed uitlekken.
-
Snijd de bolletjes open en rooster de snijvlakken in een grillpan lichtbruin. Vul met wat sla, tofu en saus.
-
Schep de tomaten door de rest van de sla en serveer dit bij de bolletjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.
Gebruik de rest van de tofu in een roerbakgerecht.