Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Boen de limoen onder stromend water goed schoon. 
- 
Snijd de helft van de limoen in mooie plakjes. Rasp van de rest van de limoen het buitenste van de schil af en pers het sap uit.
- 
Schil het stukje gember. Snijd een kwart in dunne plakjes en rasp de rest fijn.
- 
Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog. 
- 
Bestrooi de buikholte van de forellen met peper. 
- 
Verdeel de plakken limoen en de plakjes gember over de buikholtes van de forellen.
- 
Bak de forellen in de hete margarine in een koekenpan met een anti aanbaklaag in 15 minuten gaar en bruin.
- 
Meng de geraspte gemberwortel door de yoghurt. Maak de saus op smaak met geraspte limoenschil, wat limoensap en kaneel.
- 
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree. Serveer de aardappelpuree, de sperziebonen en de gembersaus bij de forel.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.