Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de tofu in kleine blokjes.
-
Schil het stukje gember en rasp het fijn.
-
Snijd het stukje peper fijn.
-
Maak een marinade van de sojasaus, de hoisinsaus, de peper en de geraspte gember. Meng de marinade door de tofu en laat dit 10 minuten staan.
-
Maak de groente schoon. Snijd de Chinese kool in grove repen.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de knoflook en de Chinese kool kort.
-
Voeg de peultjes en de tofu met de marinade toe. Smoor de groente in ca. 10 minuten gaar.
-
Schep dit op de rijst.
Variaties
Vervang de hoisinsaus door nog 1 eetlepel sojasaus.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Spaanse peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2–3 dagen. Lekker in deze wrap met groente en sardientjes.