Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Roer het kerriepoeder door 1/3 van de olie.
- Haal het vel van de drumsticks.
-
Bestrijk de helft van de drumsticks met de kerrie-olie. Roer door de rest van de kerrie-olie de sambal en bestrijk hiermee de andere drumsticks. Was je handen
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de drumsticks erop. Bak de kip 10 minuten.
-
Was de aardappelen en snijd in de lengte in parten.
-
Roer de tijm door 1/3 van de olie en meng dit door de parten aardappel.
-
Leg de aardappelen naast de kip op de bakplaat en bak dit nogmaals 10 minuten.
-
Maak de groente schoon. Snijd de knolselderij, wortel en pastinaak in gelijke repen.
-
Schil de zoete aardappel, halveer en snijd de helften in repen.
-
Meng de rest van de olie door de groente en zoete aardappel.
-
Schep dit naast de aardappelen of op een tweede bakplaat met bakpapier.
- Bak de friet en de kip in de hete oven in ongeveer 20 minuten gaar en lichtbruin.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.