Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in ringen, de worteltjes in plakjes en halveer de peultjes.
-
Breng de tomatenblokjes met 300 ml water aan de kook en laat hierin alle groente ca. 5 minuten koken.
-
Snijd de zalmfilet in stukjes en bestrooi ze met peper.
-
Voeg de zalmfilet, de mosselen en de garnalen toe en laat de soep nog 3 minuten zacht koken.
-
Maak de soep op smaak met Provençaalse kruiden.
-
Serveer er het brood bij.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.