Bereiding
            
                - Maak de groente schoon.
 - 
Snijd de prei in ringen, de worteltjes in plakjes en halveer de peultjes. 
 - 
Breng de tomatenblokjes met 300 ml water aan de kook en laat hierin alle groente ca. 5 minuten koken.
 - 
Snijd de zalmfilet in stukjes en bestrooi ze met peper.
 - 
Voeg de zalmfilet, de mosselen en de garnalen toe en laat de soep nog 3 minuten zacht koken. 
 - 
Maak de soep op smaak met Provençaalse kruiden. 
 - 
Serveer er het brood bij.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.