Bereiding
            
                - Maak de groente schoon. 
- 
Halveer de wortel en snijd de helften in plakken. Snijd de bleekselderij in boogjes en de prei in ringen. Snijd de ui en de knoflook in snippers. 
- 
Verwarm de olie in een tajine of braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook met het paprikapoeder heel zacht.
- 
Bak 1 theelepel karwijzaad mee.
- 
Voeg de tomatenblokjes en de rest van de groente toe en smoor dit in ca. 10 minuten gaar. 
- 
Spoel de kikkererwten af en meng ze door de groente. Warm het goed door.
- 
Snijd het pistoletje in plakjes of het brood in driehoekjes.
- 
Strooi de rest van het karwijzaad over het gerecht en geef het brood erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.