Bereiding
- Kook de eieren hard.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelblokjes in 5 minuten in wat water gaar.
-
Roer de blokjes aardappel met een houten lepel tot puree.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de tomaten in stukjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in stukjes.
- Bak de ui met wat peper in de margarine glazig en pers de knoflook er boven uit.
-
Voeg de broccoli, de tomaten, de doperwten, de gepureerde aardappelen en het water met het stukje bouillontablet toe en kook het geheel in 5-7 minuten gaar.
-
Pel de eieren, hak ze grof en schep dit op de soep. Serveer er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Bewaar broccoli in een open plastic zak of verpakking in de koelkast. Het blijft 3-5 dagen goed.
Gebruik de rest van de broccoli in dit lekkere kapucijnergerecht.