Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Bestrooi het hamlapje met peper.
-
Bak het vlees in 2 eetlepels margarine bruin. Bak de helft van de ui kort mee.
-
Voeg 75 ml water toe en stoof het vlees in 20 minuten gaar.
-
Neem het vel van de bietjes en snijd de bietjes in reepjes of blokjes.
-
Fruit de rest van de ui in de rest van de margarine zacht.
-
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
-
Doe de bietjes, de appel, 50 ml water, wat azijn, de kruidnagels en de laurier bij de ui en laat de groente 10 minuten zacht stoven.
-
Verwijder de kruidnagels en het laurierblad.
-
Serveer de bietjes met het vlees en de aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.