Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes.
-
Verwarm 1 eetlepel margarine en smoor hierin de ui, de knoflook en de paprika´s 10 minuten heel zacht.
-
Pureer dit met een staafmixer glad. Verdun de saus met een paar lepels water en laat het weer warm worden.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in ± 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de stukjes kabeljauw met wat peper en druppel er wat citroensap over.
-
Bak de vis in de rest van de margarine in een pan met een anti-aanbaklaag in ongeveer 6 minuten bruin en gaar.
-
Neem de saus van het vuur en maak op smaak met wat peper en de yoghurt.
-
Serveer de saus, de snijbonen en de aardappelen bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.