Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. 
- 
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes.
- 
Verwarm 1 eetlepel margarine en smoor hierin de ui, de knoflook en de paprika´s 10 minuten heel zacht.
- 
Pureer dit met een staafmixer glad. Verdun de saus met een paar lepels water en laat het weer warm worden.
- 
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. 
- 
Kook de snijbonen in een bodempje water in ± 10 minuten gaar.
- 
Bestrooi de stukjes kabeljauw met wat peper en druppel er wat citroensap over. 
- 
Bak de vis in de rest van de margarine in een pan met een anti-aanbaklaag in ongeveer 6 minuten bruin en gaar. 
- 
Neem de saus van het vuur en maak op smaak met wat peper en de yoghurt.
- 
Serveer de saus, de snijbonen en de aardappelen bij de vis.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.