Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in de lengte doormidden en snijd de helften in stukken.
-
Schaaf of snijd de courgette in lange repen.
- Snijd de ui klein.
-
Was de koriander en snijd klein.
- Snijd de kalkoenfilet in smalle repen en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kalkoen in 5 minuten lichtbruin. Roerbak de kerrie, het komijnzaad en de ui kort mee.
-
Voeg de groente, rozijnen, kokosmelk en het water toe en laat het gerecht 5 minuten zacht stoven.
-
Breng op smaak met peper en eventueel extra kerriepoeder.
-
Roer de yoghurt erdoor, strooi de koriander erover en serveer met de rijst.
Variaties
Vervang de kalkoen door vegetarische kipstukjes en gebruik verrijkte sojayoghurt in plaats van yoghurt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.