Bereiding
- Pel de knoflook en snijd fijn.
- Rasp wat van de schil van de citroen en pers de citroen uit.
-
Maak de peper schoon en snijd fijn.
- Meng de knoflook met de citroenrasp, peper, het paprikapoeder en citroensap.
- Bestrijk de kip met het mengsel. Laat dit 1-2 uur afgedekt in de koelkast intrekken.
-
Verwarm de olie en bak de kip hierin lichtbruin. Voeg eventueel een paar lepels water toe en stoof de kip in 50 minuten gaar met de deksel op de pan.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Serveer de rijst en de sperziebonen bij de kip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.