Bereiding
            
                - Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
- 
Pel de ui en snijd hem klein.
- 
Was de appel en snijd hem in dunne partjes.
- 
Snijd de kipfilet in repen.
- 
Bak de kip in de olie goudbruin.
- 
Fruit de kerrie en de ui kort mee.
- 
Voeg de kokosmelk, 150 ml water, het stukje bouillontablet en de appel toe. 
- 
Stoof het geheel in 10 minuten gaar. Geef de rijst en de sperziebonen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.