Bereiding
            
                - Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - 
Pel de ui. Snijd de ui in reepjes.
 - 
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
 - 
Was de bleekselderij en snijd de stengel in smalle reepjes.
 - 
Was de rucola en laat goed uitlekken.
 - 
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren.
 - 
Snijd de kipfilet in blokjes.
 - 
Bak de blokjes kip in 1 eetlepel olie aan alle kanten bruin. Strooi er de goulashkruiden over.
 - 
Voeg de ui, de repen paprika en de bleekselderij toe. Bak de groente 1 minuut mee.
 - 
Giet er een scheutje water bij en breng alles aan de kook. Laat de goulash  met een deksel op de pan in 5 minuten gaar worden.
 - 
Klop een dressing van de andere lepel olie en wat citroensap.
 - 
Meng de radijs en de rucola met de dressing.
 - 
Serveer de rijst en de salade bij de goulash.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.