Bereiding
- Pel de ui en snijd hem klein.
-
Maak de peper schoon en snijd hem heel fijn.
-
Pers het teentje knoflook boven een grote kom uit.
-
Voeg de ui, de hoisinsaus, de ketjap, de rode peper, het citroensap en het vijfkruidenpoeder toe.
-
Neem het vel van de kip en wentel de bouten door de marinade.
-
Laat de kip afgedekt in de koelkast tenminste 1 uur marineren.
-
Verwarm 2 eetlepels olie in een braadpan en bak hierin de kip aan alle kanten bruin. Voeg 100 ml water en de marinade toe en stoof de kip in 50 minuten gaar.
-
Kook de mie in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de paksoi schoon en snijd de groente in repen. Roerbak de paksoi in de rest van de olie gaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.