Bereiding
            
                - Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Spoel de levertjes af en dep ze met keukenpapier droog. Knip of snijd vliesjes weg.
- 
Snijd de halve ui in snippers. 
- 
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- 
Verwarm de margarine en bak hierin de kippenlevertjes in een paar minuten aan alle kanten bruin. 
- 
Fruit de ui even mee. 
- 
Voeg de doperwtjes toe met de champignons en roerbak alles in nog een paar minuten gaar.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.