Bereiding
- Was de groente.
- Rasp of snijd de kool fijn, rasp de wortel grof en snijd de bosui in smalle ringen.
-
Maak een sausje van de slasaus, yoghurt, het sap van de citroen en wat peper.
-
Meng het sausje met de groente. Zet de salade afgedekt koel weg zodat de smaken intrekken en de kool zachter wordt.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi met peper.
-
Bak de kiprepen in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Serveer de kip en de aardappelen bij de salade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen. Probeer eens dit lekkere toetje met yoghurt, abrikozen en muesli.