Bereiding
            
                - Maak de krieltjes en peultjes schoon.
- Was de sinaasappel, rasp wat van de schil en pers het sap uit.
- 
Kook de krieltjes in weinig water in 10 minuten gaar.
- 
Snijd het vlees in smalle reepjes, bestrooi met peper en was je handen.
- 
Verwarm de olie en roerbak het vlees gaar en lichtbruin. Schep het vlees uit de pan.
- Bak de peultjes in dezelfde pan met het sinaasappelsap, gemberpoeder en de sinaasappelschil 4-5 minuten gaar.
- 
Schep het vlees door de peultjes. Serveer de krieltjes erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang het vlees door vegetarische roerbakreepjes of tempé.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.