Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
-
Meng de gember met de sinaasappelschil en de tandooripasta door de yoghurt.
-
Bestrijk het lamsvlees met de marinade en laat afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de spitskool schoon en snijd in repen.
-
Verwarm de margarine en stoof hierin de spitskool in 8-10 minuten gaar.
-
Verwarm de grill en gril het vlees in 6-8 minuten minuten gaar en lichtbruin.
-
Serveer de rijst en de spitskool bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.