Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Verhit de olie in een pan en bak de ui in 5
minuten zacht. Bak de knoflook en het gehakt mee.
- Maak de groente schoon en snijd in blokjes.
Voeg de wortelen toe en bak even mee. Voeg de rest van de
groente toe en bak nog 5 minuten mee.
-
Voeg de kruiden toe.
-
Voeg de tomatenblokjes, het water en het stukje bouillontablet toe. Breek de lasagnevellen in stukken en roer door de soep.
- Kook de lasagnevellen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de soep. Roer af en toe
om te voorkomen dat de lasagnevellen aan elkaar blijven plakken.
-
Roer de ricotta door de soep.
- Was de basilicum en snijd klein.
-
Serveer de lasagnesoep in kommen en garneer met de basilicum en geraspte kaas.
Extra informatie
Wil je zeker
weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria
voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Courgette:
Gebruik restjes courgette op deze heerlijke bruschetta met gegrilde courgette.